از سراسر وب
سفر به استانبول

طعم ناب استانبول در ۴ غذای خیابانی این شهر

شهر رنگارنگ و لعاب استانبول با تاریخی غنی یکی از 5 شهر پربازدید جهان در سالهای اخیر بوده و دارای رستوران های بسیار با کیفیت و وسوسه انگیز است. مطمئناً غذا خوردن در رستوران های این شهر مخصوصاً اگر با قیمت ها و رستوران های گران و ارزان آن آشنا نباشید ، جیب شما را به سرعت خالی می کند! بنابراین بد نیست که کمی متفاوت عمل کنید و به جای غذا خوردن در یک رستوران شیک ، غذاهای خوشمزه خیابانی را امتحان کنید. این کار هم گرسنگی شما را برطرف می کند و هم در هزینه های زیادی صرفه جویی می کند.

بهترین غذاهای خیابانی استانبول

1- سیمیت

آیا دوست دارید بدانید که نماد استانبول چیست؟ محدود کن نان خوشمزه ای که بوی آن قدرت مقاومت در برابر آن را از هرکسی می گیرد! سیمیت یک نان بسیار خوشمزه است که در کنجد چرخ می شود و در گرمای آتش پخته می شود. اگر صبح زود در خیابان های استانبول قدم بزنید ، کاغذهای لوله کشی را در دست مردم خواهید دید. این کاغذها در واقع نان های بسته بندی شده خوشمزه ای هستند. سیمیت را هم در نانوایی ها و هم در نانوایی های فانتزی می توان یافت

نان سیمیت

۲بالیک اکمک

مجاورت استانبول با تنگه بسفر علاوه بر مناظر زیبا و به یاد ماندنی ، یک فایده دیگر برای این شهر دارد و آن رژیم غذایی دریایی است. alik Akmak نوعی ساندویچ ماهی سرخ شده با زیتون است که کره ای است و واقعاً طعم مطبوعی دارد. این غذا آنقدر مورد پسند ترک ها است که در هر محله ای از شهر می توانید از چند متری آن را حس کنید.

بالیک اکمک

۳لهمجون

Lemhjun همان پیتزای سبک ترکی و یکی از خوشمزه ترین غذاهای این کشور است. جالب است بدانید که این غذا توسط برخی از ایرانیان در خانه نیز تهیه می شود. Lemhjun یک خمیر نازک است که روی آن تکه های مخلوط گوشت قرمز خرد شده ، پیاز و فلفل قرمز پخش می شود و برای چند دقیقه در فر قرار می گیرد. در واقع لهمجون شبیه نان لواش است با این تفاوت که مواد فوق در حین پخت به آن اضافه می شوند. همراه با لهمجون ، مقدار زیادی جعفری تازه و آبلیمو سرو می شود که با افزودن دوغ محلی یا آیران ، همه چیز برای تجربه یک وعده غذایی خوشمزه در دسترس است. لهمجون را می توان در تمام محله های استانبول یافت ، اما اگر به دنبال بهترین لامجون تهیه شده در اجاق های سنگی هستید ، بهتر است که به محله های لهمجون خلیل (هلیل لهمکون) و بورسام تس فیرین در محله Kad ادی k y y (Kadikoy) و Fistik Kebab در محله آرناووت کوی.

لهمجون

۴- دوروم

دوروم یکی از متنوع ترین غذاهای خیابانی است که از نظر مواد استفاده شده در استانبول ارائه می شود. دوروم بیشتر به عنوان میان وعده شناخته می شود و در واقع ترکیبی از نان لواش مانند با مواد مانند مرغ ، گوشت و پنیر یا انواع سبزیجات است که به عنوان میان وعده خورده می شود. ظاهر دوروم و مصرف غیر طاقت فرسای آن باعث محبوبیت این غذا شده است

ارزیابی

آیا از این مطلب رضایت داشتید؟

امتیاز کاربر: 4.05 ( 1 نتایج)

خواندنی های روز
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + چهار =

دکمه بازگشت به بالا