از سراسر وب
سفر به استانبول

با سرگذشت کلیسای چورا در استانبول آشنا شوید

کلیسای چورا در استانبول Chora Church

لیسای چورا که با نام موزه چورا یا موزه شغلی نیز شناخته می شود ، یکی از شاخص ترین جاذبه های استانبول است که شاید تاکنون نشنیده باشید زیرا تحت الشعاع سایر جاذبه های شهر قرار گرفته است. این شهر سفر می کند. اگر وی بیش از 1 هفته در این شهر بماند ، پیشنهاد می کنیم که او باید این کلیسا را ​​که امروز به موزه تبدیل شده است ، آنقدر زیبا ببیند که همه را خیره کند. پیشنهاد می کنیم با ما همراه شوید تا کلیسای چورا در استانبول را با هم بشناسیم.

نمای بیرونی کلیسای چورا در استانبول

کلیسای چورا که امروزه با نام موزه چورا شناخته می شود ، یکی از جاذبه های استانبول است که گردشگران بسیاری را به خود جذب می کند ، اما ارزش و جاذبه های بی شمار معماری و تاریخی آن از دیگر جاذبه های معروف است. این شهر کمی گم شده است. اثر کلیسا یا کلیسای Chora را باید یکی از بهترین آثار باقی مانده از مجموعه معماری بیزانس ، به ویژه در بخش موزاییک دانست. این کلیسا در آغاز قرن 4 میلادی ساخته شده است و در آن زمان در شهر قسطنطنیه واقع نشده است. چورا هیچ جای زبانی در میان کلمات ترکی ندارد و در عوض کاملاً یک کلمه یونانی است. این کلمه به معنی حومه شهر است. کلیسای چورا در استانبول یکی از آن جاذبه هایی است که دو نام دارد که در بالا ذکر کردیم.

کلیسای منجی مقدس عنوان تمام اسامی است که به کلیسای چورا نسبت داده می شود. جالب است که در مورد این کلیسا بدانید که کلیسای چورا در استانبول در اصل فقط یک عبادتگاه کوچک و معمولی بود که فقط برای کسانی که در سفر بودند و می خواستند آداب مذهبی خود را انجام دهند ساخته شده است ، و مهم این است که نداشت. حتی بعد از زلزله ، این کلیسا قرنها و سالها ویران شد و متروکه شد! پس از گسترش علم شهرنشینی و گسترش شکل جدید شهرها ، منطقه ای که کلیسا در آن واقع شده است بخشی از شهر استانبول شد و از آن زمان مورد توجه قرار گرفته است. در قرن یازدهم ، کلیسا توسط بانویی به نام ماریا دوکاینا بازسازی شد و کلیسای چورا تغییر نام داد. البته در قرن 12th ، کلیسا دوباره در اثر زلزله آسیب دید و فرماندار وقت شهر ، ایزاک کمنوس ، بازسازی و مرمت شد. البته ، بازسازی و بازسازی این کلیسای تاریخی ادامه داشت تا اینکه آخرین بار توسط تئودور متوسیتکس ، وزیر خزانه داری و مسئول خانه هنرهای بیزانس ، دوباره ساخته شد.

نمای داخلی کلیسای چورا در استانبول

در قرن 14 ، آخرین بازسازی کلیسای چورا در استانبول انجام شد ، که در آن بیشتر مظاهر امروزی در این کلیسا شکل گرفته است. طرح های آبرنگ و موزاییک هایی که امروزه در این کلیسا می بینیم ، همگی در آخرین بازسازی این کلیسا ایجاد شده اند. البته پس از آنکه عثمانی ها امور ترکیه را به دست گرفتند ، طبق عادت خود در تغییر کاربری ساختمان ها ؛ آنها کلیسای چورا در استانبول را به مسجد تبدیل کردند که برای آنها آسان نبود. به دلیل موزاییک های موجود در کلیسا ، عثمانی ها چاره ای جز پوشاندن آنها با گچ برای پوشاندن آنها نداشت! البته به دستور معماران عثمانی یک محراب و یک مناره در خارج از کلیسا به این کلیسا اضافه شد.

پس از برکناری و سرنگونی عثمانی ، در ترکیه جدی ، متخصصان و کارشناسان هنر بیزانس گرد هم آمدند و تصمیم به بازسازی و مرمت کلیسای چورا در استانبول گرفتند. آنها بازسازی و برداشتن گچ را از نقشه کلیسا آغاز کردند و در سال 1958 بود که آنها کلیسا را ​​برای عموم بازگشایی کردند و نام موزه را به نام کلیسای تاریخی تغییر دادند که از زمان آغاز فعالیت خود کاملاً در حال جابجایی است. و او از یک شیب پایین رفته بود ، آنها آن را باز کردند.

شمایل مسیح در کلیسای چورا در استانبول

معماری داخلی و موزاییک کاری کلیسای چورا در استانبول

بخشی به بخشی از این کلیسا دارای معماری زیبا و مشهوری است ، اما یکی از معروف ترین طرح ها در این کلیسا در بالای درب است که به سرسرای اصلی کلیسا که در دهلیز قرار دارد منتهی می شود. طراحی روی این موزاییک ها به گونه ای است که گویی تئودور تصویری از مسیح را ارائه می دهد. این کلیسا دارای 6 گنبد است که 2 مورد آن در دهلیز ، 1 مورد در کلیسای کوچک و 3 مورد در بدنه اصلی قرار دارد.

از نظر معماری ، این کلیسا دارای 4 واحد اصلی است که کلیسایی برای مقبره ها ، دو طبقه اضافه شده در ضلع شمالی ، سرسرای اصلی و ایوان های داخلی و خارجی است. در مورد بازسازی های انجام شده در این ساختمان ، باید بگوییم که در سال 2013 دوباره بازسازی شده است. البته پس از 6 سال روند بازسازی هنوز ادامه دارد و نتیجه این است که قسمت هایی که بازسازی شده اند درهای خود را به مردم و قسمتهایی که هنوز در دست بازسازی هستند بسته شده اند.

تصاویر دیوار کلیسای چورا در استانبول

طرح های آبرنگ که در این متن در مورد آنها صحبت کردیم ، به عنوان بهترین طرح های آبرنگ و نمونه هایی از بهترین ها ، در یک کلیسای کوچک نگهداری می شود که هم اکنون در حال بازسازی است.

اکنون زمان طراحی و آبرنگ های این کلیسا فرا رسیده است. قبل از هرگونه توضیح و مقدمه ، باید بگوییم که همه این نقوش خاص و منحصر به فرد در حال بازسازی هستند ، اما شما نمی توانید بدون رفتن چشم به نقوش آبرنگ ، به کلیسای Çora در استانبول بروید. اگرچه کلیسای چورا در استانبول به اندازه سایر بناهای تاریخی مشهور و بزرگ نیست ، اما جاذبه و بنای بی نظیری است زیرا طراحی داخلی آن تا حد زیادی دست نخورده باقی مانده است.

مردم در حالت دیدار از کلیسای چورا در استانبول

برخی از موضوعاتی که موزاییک های ایوان خارجی را احاطه کرده اند عبارتند از:

  • رویا و سفر یوسف
  • ثبت نام برای مالیات
  • تولد مسیح
  • سفر مغ ها
  • بازجویی از پادشاه هرودس
  • سفر به مصر
کلیسای چورا

دهلیز اصلی کلیسا به گونه ای است که درب های آن ایوانی شکل بوده و فضای داخلی آن به هشتی اصلی کلیسا می رسد. قطر گنبد بزرگ این کلیسا 7.7 است که دقیقاً بالاتر از سرسرای اصلی واقع شده است. سرسراهای مختلفی در بالا و پایین دروازه اصلی وجود دارد که در آخر همه به سرسرای اصلی منتهی می شوند.

آیا از این مطلب رضایت داشتید؟

امتیاز کاربر: 4.65 ( 1 نتایج)

خواندنی های روز
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 2 =

دکمه بازگشت به بالا