از سراسر وب
سفر به آنتالیا

بهترین غذاهای آنتالیا

در سفر به آنتالیا فرصت چشیدن غذاهای محلی این منطقه را از دست ندهید. غذاهای این شهر به دلیل استفاده از مواد اولیه مرغوب متعلق به منطقه مدیترانه، عطر و طعم خاصی دارد.

شهر آنتالیا طی سال های گذشته پیشرفت چشمگیری در زمینه گردشگری در ترکیه داشته است. این شهر به یکی از جاذبه های گردشگری سراسر جهان از جمله ایران تبدیل شده و یکی از مقاصد مهم ترکیه است. از این رو رستوران های این شهر نیز سعی می کنند منوی متنوعی از آشپزخانه های کشورهای مختلف مانند فرانسه، چین و … را به گردشگران تور آنتالیا و سایر گردشگران این شهر ارائه دهند.

اما از آنجایی که شهر آنتالیا در کنار دریای مدیترانه قرار دارد، غذاهای این منطقه از مواد اولیه جالب و متنوعی از جمله غذاهای دریایی، میوه ها و سبزیجات خاص تهیه می شود و امتحان آنها پس از یک روز هیجان انگیز خالی از لطف نخواهد بود.

 غذاهای محلی آنتالیا بسیار متنوع و فراوان است و از نمونه های آن می توان به سالاد پیاز (تاراتورلو پیاز)، لابا، لبه، هیبش، ساک کاورماسی، تندر کباب، کوله، ساکسوکا، انواع بورک، کسکک اشاره کرد.

بلغور گندم

بلغور گندم یکی از مواد اولیه آشپزی ترکی است و غذاهای زیادی مطابق ذائقه مردم منطقه تهیه می شود. در آنتالیا از ترکیب این ماده با لوبیا، نخود، لوبیا و ذرت مغذی به نام کله تهیه می شود و با آبلیمو، پودر فلفل قرمز، رب انار و گردو سرو می شود.

sac kebabi

ساج وسیله ای تابه مانند است که برای تهیه نان استفاده می شود، اما در آنتالیا برای تهیه گوشت گاو استفاده می شود و نام غذا از آن گرفته شده است (کیسه کبابی). مواد تشکیل دهنده شامل گوشت گاو، پیاز، فلفل، گوجه فرنگی، نمک و ادویه جات دیگر است.

کباب تنوری بره

کباب بره یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای آنتالیا است. گوشت بره با ادویه هایی مانند نمک و آویشن پخته می شود و طعم ترد و لذیذی دارد.

بورک

بورک غذایی است که از ترکیب خمیر یوفکا (خمیر بسیار نازک) و انواع غذاها و در تمام نقاط ترکیه با مواد (گوشت، انواع سبزیجات محلی و …) و اشکال مختلف (رولت، نیش و غیره) فورا پیدا می شود.

هیبش

پیاز بر خلاف نام فارسی خود نام سالادی است که از ترکیب لوبیا سفید، سیر، روغن زیتون، سرکه، لیموی تازه و کنجد به عنوان چاشنی در کنار غذاها به ویژه غذاهای دریایی عرضه می شود. هیبش نیز ترکیبی مشابه پیاز دارد که در آن به جای لوبیا از ادویه های مختلف استفاده می شود.

شاکشوکا

ساکسوکا چاشنی یا خوراکی دیگری است که با ترکیب سبزیجات تازه مانند بادمجان، فلفل و گوجه فرنگی همراه با سس مخصوص به همراه غذا سرو می شود.

taratorlu balik tavasi

آنتالیا شهری ساحلی است و به همین دلیل انواع غذاهای دریایی از جمله ماهی، میگو، کالاماری و … با چاشنی های مختلف تهیه و با طعم های مختلف عرضه می شود.پس اگر از طرفداران غذاهای دریایی هستید، رستوران های دریایی آنتالیا را از دست ندهید. لازم به ذکر است که تفاوت طعم را می توان در روش های پخت نیز تجربه کرد. یکی از این غذاهای دریایی معروف تاراتورلو بالیک تواسی است.

دسر کدو تنبل

این منطقه با توجه به شرایط اقلیمی محیط بسیار مناسبی برای پرورش سبزیجات تازه است به همین دلیل دسر آنتالیا نیز از همین محصولات تهیه می شود. از جمله دسرهای طبیعی و خوشمزه می توان به دسر بادمجان، دسر کدو تنبل، ملاس پرتقال و ترنج اشاره کرد. آنتالیا همچنین به دلیل داشتن آب و هوای معتدل محیطی بسیار مناسب برای پرورش مرکباتی مانند گریپ فروت، لیمو، پرتقال، پرتقال، ترنج و سایر اعضای این خانواده است.

اهالی هم از این میوه ها مرباهای تازه و خوشمزه درست می کنند که با گذر از بازارهای محلی می توان آن را با قیمتی مناسب تهیه کرد. دسر کدو حلوایی یکی از خوشمزه ترین دسرهای آنتالیا است که با استفاده از کدو حلوایی، ارده، گردو و شکر تهیه می شود و بعد از صرف غذا به ویژه غذاهای دریایی توسط رستوران ها به مشتریان عرضه می شود.

ارزیابی

آیا از این مطلب رضایت داشتید؟

امتیاز کاربر: 4.55 ( 1 نتایج)

خواندنی های روز
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + شش =

دکمه بازگشت به بالا