از سراسر وب
گردشگری تهران

برج میلاد تهران

سابقه برج میلاد تهران به سال های 1370 تا 1372 برمی گردد که پیشنهاد ساخت برج توسط غلامحسین کرباسچی مطرح و در زمان شهرداری آقای رجب پور به تصویب رسید. برج این برج در سال 1376 به زمین خورد و طی 11 سال ساخت در سال 1387 به بهره برداری رسید. نام این برج در ابتدا یادبود بوده و در پایان به برج میلاد تغییر نام داد.

برج میلاد کجاست؟

بلندترین آسمان خراش ایران برج میلاد تهران است. این برج ششمین برج بلند مخابراتی جهان است. برج میلاد تهران در شمال غربی این شهر و بر فراز تپه ای به وسعت حدود 14 هکتار واقع شده است. این بنای چندمنظوره به دلیل ارتفاع زیاد و نمای متفاوت، تقریبا در همه جای تهران به چشم می خورد.

برج میلاد کجاست؟

قرار بود محله پهلوی به دلیل انقلاب اسلامی ساخته شود که به دلیل انقلاب اسلامی این پروژه تعطیل شد. پس از انقلاب در سال 1370 مهندس کرباسچی پیشنهاد ایجاد دکل مخابراتی و ساختمان شهرداری را به عنوان نماد شهر داد. پس از مطالعات انجام شده برای پیشبرد این پروژه در سال 1376، پس از اتمام مطالعات-شناخت و طراحی، مرحله اول کاوش آغاز شد.

در زمان شهرداری مسعود رجب پور تنها 40 درصد از پروژه با گذشت 8 سال از شروع ساخت پیشرفت کرد و پس از آن در زمان شهرداری محمدباقر قالیباف با اصرار وی 60 درصد باقی مانده ساخته و به بهره برداری رسید. در 30 ماه

برج میلاد تهران چند طبقه است؟

برج میلاد

برج میلاد تهران دارای ۱۲ طبقه و ارتفاع ۴۳۵ متر است. آنچه در مورد برج میلاد تهران می توان گفت این است که این برج پس از توکیو اسکای تری در ژاپن، گوانگژو و سیچسین در گوانگژو چین، سیان تورنتو در کانادا، مسکو و اورینتال شانگهای چین ششمین برج مخابراتی بزرگ جهان است. این برج زیبا یکی از نمادهای پایتخت محسوب می شود.

پیشنهاد ساخت برج

قسمت های اصلی برج میلاد تهران عبارتند از: فونداسیون، لابی، بدنه اصلی برج، سازه بالایی و دکل.

هدف از ایجاد مرکز ارتباطات بین‌المللی تهران در برج میلاد تامین نیازهای بخش مخابرات و تلویزیون است که شامل برج مخابراتی- تلویزیونی، مرکز همایش‌های بین‌المللی، هتل بین‌المللی و مرکز تجارت جهانی می‌شود.

برج میلاد برای گسترش شبکه دسترسی بی سیم به اطلاعات، بهینه سازی زیرساخت های سیستم های تلویزیون دیجیتال جدید، پوشش و بسترسازی بهینه برای رادیو و تلویزیون، کاربردهای هواشناسی و ایجاد جاذبه ها و فضاهای چند منظوره استفاده شده است.

غلامحسین کرباسچی

پایه اصلی برج میلاد تهران از بتن مسلح ساخته شده است. در سه طرف ساختمان برج 6 آسانسور شیشه ای تعبیه شده است که با سرعت متوسط ​​7 متر بر ثانیه افراد را به بالای برج منتقل می کند. سوار شدن بر این آسانسورها جذابیت متفاوتی را برای افرادی ایجاد کرده است که می توانند حس حرکت با سرعت را با تماشای پرسپکتیو مناسب تجربه کنند.

به منظور نصب آنتن های مخابراتی و تلویزیونی، قرار است در آینده یک دکل آنتن با ارتفاع بیش از 120 متر ساخته شود. سازه برج میلاد در دسته غیرقابل اعتمادها قرار دارد و بیستمین برج بلند غیرقابل اعتماد جهان است. این برج ها ساختاری دارند که بدون هیچ گونه تکیه گاه مانند سیم و دکل قابل نصب هستند.

رستوران گردان برج میلاد تهران

پیشینه برج میلاد تهران

قسمت متحرک رستوران هر ساعت 360 درجه می چرخد ​​تا بازدیدکنندگان از هر طرف تهران را ببینند.

کلنگ برج میلاد

سالن همایش و کنسرت برج میلاد تهران یکی از بهترین و استانداردترین سالن های امروز تهران است که در اختیار شهروندان قرار گرفته است. این مجموعه دارای 15 سالن مطابق با استانداردهای جهانی می باشد.

از دیگر ویژگی های برج میلاد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

رستوران گردان برج میلاد، موزه مشاهیر برج میلاد، رستوران ویژه، ایجاد فضاهای تجاری و فرهنگی، ایوان های هنری، موزه هدایا، گنبد آسمان برج میلاد، فودکورت برج میلاد، واحدهای تجاری، مرکز همایش های بین المللی، پینت بال، پارک دلفین ها، فضای نمایشگاهی و …

برج یادمان

از نظر دسترسی و حمل و نقل، برج میلاد شرایط بسیار مطلوب و استثنایی دارد. این مجموعه در میان چهار بزرگراه اصلی تهران یعنی بزرگراه همت، چمران، حکیم و شیخ فضل الله نوری و همچنین خط اختصاصی یکی از ایستگاه های مترو و ارائه امکانات حمل و نقل هوایی برای ارتباط سریع با فرودگاه قرار دارد. بوده است.

آدرس برج میلاد تهران: بزرگراه شیخ فضل الله، شهید همت، حکیم و چمران

عکس هایی از برج میلاد تهران

.

ارزیابی

آیا از این مطلب رضایت داشتید؟

امتیاز کاربر: 4.4 ( 1 نتایج)

خواندنی های روز
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + نوزده =

دکمه بازگشت به بالا