از سراسر وب
هرمزگان

راهنمای سفر به هندورابی

همه ما ایرانی ها ، هنگام سفر به جنوب ، به طور کلی جزایر مانند کیش ، قشم و هنگام را به یاد می آوریم و بندرت می توان جزیره هندورابی را در نظر گرفت. یک جزیره بسیار کوچک و البته منزوی که هنوز هم صحنه های زیبای طبیعت خود را حفظ کرده است. جزیره هندورابی در خلیج فارس واقع شده و جزیره ای بکر و آرام است که می تواند سواحل عالی برای تفریح ​​در ساحل و حتی شنا داشته باشد. با راهنمای سفر به هندورابی می توانید حتی در تعطیلات نوروز به این جزیره بروید. بنابراین امیدواریم که این جزیره را به سایر مردم کشورمان معرفی کنیم.

ویژگی ها و ویژگی های جزیره هندورابی

هندورابی از جاذبه گردشگری های ایران

با خواندن راهنمای سفر به هندورابی و قدم گذاشتن در این جزیره ، به راحتی متوجه خواهید شد که با جزیره ای بسیار هموار و صاف و بدون ارتفاعات و کوه های بلند روبرو هستید. باید گفت که بلندترین نقطه این جزیره 45 متر ارتفاع دارد. با کمتر از 200 نفر جمعیت ، در گروه جزایر کم جمعیت قرار می گیرد ، بنابراین می توان آن را نوعی کویر دانست. خانه های ساکنان این جزیره به سبک قدیمی ، ساخته شده از گچ و نمای سفید است که از جاذبه های فرهنگی مردم این جزیره است.

این ویژگی را می توان یکی از جاذبه های جزایر هندو ربیع دانست. زیرا سیل عظیم گردشگران ایرانی و صنعت لوکس جهانگردی مانند هتل های لوکس چند ستاره ، مراکز خرید شلوغ و پر از خریدار ، مهمانی های عصرانه و البته آلودگی هایی که همه این صنایع به وجود می آورند ، هنوز وارد جزیره نشده است. است. در اینجا با صمیمیت افراد مهربان و یک خانه کاملاً سنتی روبرو هستید. جذابیت های خاص خود را دارد.

جاذبه هایی که در سفر به جزیره هندورابی مشاهده می کنید

با اتوبوس های دریایی کیش بروید یا از بندر چیرویه با یک قایق سوار شوید و وارد جزیره هندورابی شوید. اکنون برای آشنایی با جاذبه های جزیره هندورابی اینجا هستید.

سواحل بکر خلیج فارس در هندورابی

روستاهای قدیمی جزیره

جزیره هندورابی دارای روستایی به همین نام است. در راهنمای سفر به هندورابی ، از دهکده ای با خانه های سنتی ساخته شده از سنگ ، مرجان و گچ دیدن کنید. تعدادی از آنها به سبک خانه های مدرن بازسازی شده اند. در این روستا یک اتاق به عنوان مدرسه و یک مغازه کوچک به عنوان یک مغازه و یک سوپرمارکت وجود دارد. زبان مردم این جزیره اغلب عربی است. با این حال ، بعضی ها فارسی هم می دانند و اگر عربی نمی دانید ، نگران نباشید. هنوز می توانید با تعدادی از اهالی روستا فارسی صحبت کنید. کودکان مدرسه ای این روستا را با لباس محلی مشاهده خواهید کرد که به عنوان گردشگر بسیار کنجکاو به شما نگاه می کنند و ممکن است برای فروش یکی از صنایع دستی خود به شما مراجعه کنند.

در سفر به جزیره هندورابی با یکی از صحنه های تاریخ ایران روبرو خواهید شد. دو روستای الدورات و السرا در کنار روستای هندورابی واقع شده اند. آنها هنگام استقرار پرتغالی ها در جنوب ایران در این جزیره زندگی می کردند و هندورابی یکی از پایگاه های جنگی ارتش پرتغال در زمان جنگ بود. شاید هنوز بتوانید ویرانه ها و خرابه های یک دهکده پرتغالی را ببینید و گذشته را تصور کنید.

طبق یک افسانه محلی ، هند و رابی نام یک زوج عاشق هستند که به جزیره می آیند و با هم زندگی می کنند.

گورستان جزیره

هنگام بازدید از روستاها و خرابه های الدورات و السرا ، یک قبرستان قدیمی در کنار آنها مشاهده خواهید کرد. قبرستانی که نه تنها ایرانیان بلکه پرتغالی ها نیز در آن دفن شده اند. گورهایی با سنگ نشانگر جنسیت فقط نشانگر فرد است و هیچ نشانه ای از فرد دفن شده وجود ندارد. فقط یک سنگ بر روی قبور مردان و دو سنگ بر روی قبور زنان قرار داده شده است. در نتیجه ، این گورستان قدیمی بسیار متفاوت از دیگر گورستانهای ایران است.

بافت خانه های محلی جزیره

مسجد جزیره

مسجد تک مناره سنی در این جزیره تنها مسجدی است که به روش سنتی ساخته شده است. این مسجد زیبا می تواند همه ساکنان جزیره را در خود جای دهد و با سیمان و خاک ساخته شده است. با این وجود ، هنوز فضای سنتی و بافت تاریخی خود را حفظ کرده است.

سواحل بکر و دست نخورده هندورابی

ساحل متفاوت جزیره هندو

در راهنمای سفر به هندورابی جایی برای سرگرمی وجود ندارد. خوشبختانه هنوز می توانید جزیره ای در خلیج فارس مشاهده کنید که هنوز توسط گردشگران و محیط شلوغ تغییر نکرده است. سواحل بکر ، آرام و دست نخورده در سفر به جزیره هندورابی در انتظار گردشگرانی است که به دنبال آرامش هستند. این سواحل برای بازی های ساحلی بسیار مناسب هستند. سواحل شنی نرم ، آبهای سبز و مرجانی خلیج فارس با صخره های عجیب تراشیده شده توسط امواج دریا در آن سوی جزیره قرار دارند. صخره ها محیط مرموز و جذابی را برای عکاسی ایجاد کرده اند. در اینجا ، غارهای کوچک و بزرگی وجود دارد.

مخزن جزیره

یکی دیگر از بناهای قدیمی جیره که مربوط به زندگی جزیره است و بسیار مهم است ، مخزن آب قدیمی جزیره است. در راهنمای سفر به هندورابی ، پیشنهاد می کنیم که از تنها منبع آب شیرین جزیره دیدن کنید. مخزنی که آب باران را برای مصرف ساکنان جزیره جمع می کند. این مخزن البته مکمل چاه های آب شیرین جزیره است و هنگام تخلیه چاه ها در سالهای بارانی از آن استفاده می شود.

کلوپ دریایی

سفر به جزیره هندورابی فقط به معنای بازدید از روستاها و جاذبه های فرهنگی نیست. کلوپ های تفریحی دریایی تفریحات آبی جذابی را برای گردشگران فراهم می کنند. به عنوان مثال ، اگر به غواصی علاقه دارید ، یکی از زیباترین سواحل مرجانی با لاک پشت و سایر موجودات دریایی در انتظار شماست. سواحل کم عمق و زلال این جزیره محیطی شفاف و مناسب برای غواصی را فراهم می کند. همچنین فعالیت های دیگری مانند جت اسکی ، موتور سواری در ساحل ، سافاری و … از جالب ترین فعالیت هایی است که می توانید در باشگاه ورزش های آبی انجام دهید.

کلوپ رستوران و کافی شاپ

در کنار این باشگاه ، یک رستوران صمیمی وجود دارد که توسط اهالی روستا اداره می شود و محیطی آرام و دوست داشتنی را برای شما گردشگران فراهم می کند. انواع غذاهای دریایی جنوبی را می توانید در این رستوران سفارش دهید.

لاک پشت ها و انواع ماهی ها

از اواسط ماه مارس تا اواخر ژوئن ، سواحل این جزیره به محلی برای پرورش همه لاک پشت های منطقه تبدیل شده است. لاک پشت های کوچک و بزرگ هر ساله به این جزیره می آیند و در صلح و امنیت جزیره سوراخ هایی برای تخمگذاری ایجاد می کنند. این صحنه می تواند یکی از زیباترین صحنه هایی باشد که در زندگی خود دیده اید. همچنین ، لاک پشت هایی که از تخمها بیرون می آیند و به آب می افتند یکی دیگر از رویدادهای زیست محیطی است که می توانید در راهنمای سفر به هندورابی مشاهده کنید. همچنین انواع مختلفی از ماهیان رنگارنگ هنگام غواصی در زیر آبهای این جزیره دیده می شود. ماهی هایی مانند زرد دم ، پیکاسو ، ملوان ، یونیک ، جراح ماهی و انواع مرجان ها قابل مشاهده است.

سفر به جزیره هندورابی

دسترسی به راهنمای سفر به جزیره هندورابی

جزیره هندورابی یک جزیره کوچک با مساحت حدود 23 کیلومتر مربع است که مانند یک کودک کوچک بین پدربزرگ و مادربزرگ خود ، دو جزیره کیش و لاوان واقع شده است. این جزیره بخشی از استان بندرعباس و شهرستان بندرلنگه محسوب می شود و محیط بسیار متفاوتی نسبت به مناطق گردشگری در کیش و قشم دارد. همچنین جزیره هندورابی از توابع جزیره کیش است. بسیاری از گردشگران که به دنبال سرگرمی و رزرو هتل در کیش و قشم هستند ، به این جزیره سفر می کنند و در سفر درخواست راحتی بیشتر می کنند. افرادی که گشت و گذار در بین مراکز خرید کیش و قشم را دوست دارند یا شنا و غواصی با دلفین در جزیره هنگام را ترجیح می دهند.

به غیر از این گروه از گردشگران که معمولاً خانواده تشکیل می دهند ، گروه دیگری از جهانگردان هستند که به دنبال مناطق بکر و دست نخورده تر هستند و به دنبال آرامش در سواحل جنوبی ایران هستند. برای گروه دوم ، ما یک راهنمای سفر به هندورابی ارائه می دهیم. جاذبه های این جزیره مطمئناً هر گردشگری را که به دنبال ساعت ها نشستن در ساحل یا تماشای زندگی آبزیان در ساحل است راضی خواهد کرد.

همه ایرانیان و جهانگردان ایرانی با کیش آشنا هستند. این جزیره پر از مراکز خرید لوکس و هتل های 5 ستاره ، 4 ستاره و حتی 3 ستاره با استانداردهای کلاس جهانی است. منطقه ای آزاد که گردشگران را از سراسر جهان به خود جذب می کند. با این وجود اگر در زمستان و بهار حدود 30 کیلومتر از ضلع غربی جزیره شلوغ کیش را طی کنید ، به جزیره ای برخلاف آنچه در کیش دیده اید می رسید. جزیره ای که ممکن است در وهله اول به نظر شما جزیره ای دور افتاده باشد که تعداد کمی از افراد وارد آن شده اند. با سفر به جزیره هندورابی ، پا به دنیای دیگری از جزایر کیش خواهید گذاشت. بیشتر گردشگرانی که وارد کیش می شوند می توانند با قایق به این جزیره برسند.

اما برای آشنایی با راهنمای سفر به هندورابی نیازی به رفتن به جزیره کیش نیست. فقط در استان هرمزگان می توانید ابتدا به بندر چیرویه برسید و از آنجا 9 کیلومتر سوار قایق شوید و به جزیره بروید.

نکته سفر: اگر با تورهای یک روزه به جزیره کیش می روید ، تمام وسایل مورد نیاز خود مانند آب معدنی ، غذا و هر آنچه را که نیاز دارید با خود ببرید. در حقیقت ، با راهنمای سفر به هندورابی ، هدف بازدید از طبیعت بکر و سکوت چشمگیر و صداهای آرامش بخش امواج دریا است.

امیدواریم این مقاله از مجموعه های ایرانگردی مفید بوده باشد.

ارزیابی

آیا از این مطلب راضی بودید؟ - 9

9

امتیاز کاربر: 4.65 ( 1 نتایج)

خواندنی های روز
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا