از سراسر وب
گردشگری پاریس

۱۰ پیشنهاد خوشمزه که باید در پاریس امتحان کنید

معجونی از طعم ، عطر و طعم در سرمایه فکری جهان

آیا قصد سفر به شهر عاشقانه پاریس را دارید؟ بین تور پاریس و بازدید از جاهای دیدنی معروف پاریس ، بهتر است برخی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای پاریسی را امتحان کنید:

غذای فرانسوی فقط رعایت آداب و معاشرت یا یافتن یک رستوران خوب نیست ، ما از یکی از نویسندگان معروف غذا در پاریس ، کلوتید دوسولیر ، خواستیم که در این زمینه به ما کمک کند.

کدام غذا بیشترین مصرف را در پاریس دارد

بدون امتحان کردن اینها ، پاریس را ترک نکنید …

باگت:

به راحتی می توان گفت که پاریس بهترین ، خوشمزه ترین و با کیفیت ترین باگت های روی زمین را تولید می کند. هر ساله در پاریس رقابتی برای انتخاب بهترین تولید کننده باگت برگزار می شود و اگر می خواهید باگت را امتحان کنید ، این می تواند منبع خوبی برای شما باشد. به یاد داشته باشید که قسمت خشن را مانند پاریسی ها که جدا می کنند جدا کنید.

استیک فرانسوی:

در واقع این نوع استیک یک استیک کبابی است که با چندین سس مختلف به همراه چیپس سرو می شود. وقتی گوشت خوب کباب شد و پخت و سیب زمینی ها به اندازه کافی پخته و تازه شدند ، استیک کبابی را با دست از وسط نصف کرده و دوباره سرخ کنید.

تارت لیمو:

این دسر کوچک و فوق العاده ترکیبی بسیار جالب از شیرینی و ترشی است و با یک لیمو شیرین که روی آن ریخته می شود ترکیب می شود.

قیمت غذاها در پاریس

کبد چرب:

ممکن است گنجاندن کبد در این لیست عجیب به نظر برسد. اما بد نیست بدانید که جگر یکی از غذاهای لوکس و گران قیمت است که در فرانسه و رستوران های آن یافت می شود ، به طوری که هر زمان که پاریسی ها میهمان ویژه و بسیار مهمی دارند ، کبد چرب برای ناهار یا شام سرو می شود. کردن پاریسی ها را می توان یکی از بزرگترین مصرف کنندگان این ماده غذایی در جهان دانست. معمولاً در کنار این غذا طعم و مزه ای وجود دارد تا طعم آن چند برابر شود. اگر به پاریس می روید ، حتماً کبد چرب ، طرز پخت و سرو آن توسط فرانسوی ها را امتحان کنید.

سوفله:

احتمالاً نام این کیک را در کتابهای آشپزی زیاد خوانده اید یا حتی خودتان درست کرده اید. سوفله نوعی شیرینی یا کیک فرانسوی است که ماده اصلی آن تخم مرغ است. این کیک کوچک دو قسمت است و پایه آن نوعی خامه است که خامه فرم گرفته روی آن قرار می گیرد.

نان اکوکا:

این نان در منطقه نیس فرانسه تولید می شود ، اما در سراسر فرانسه به ویژه در پاریس به وفور یافت می شود. سوکا ساختاری شبیه نوعی نان به نام فاریتانا دارد که نوعی نان ایتالیایی است. سوکا بسیار ترد و نازک است و از ترکیب آرد نخود و روغن زیتون با آب درست می شود و سپس در فر قرار می گیرد تا بپزد. سوکا یکی از خوشمزه ترین نام های فرانسوی است که بدون امتحان آن نباید پاریس را ترک کنید.

ارزیابی

آیا از این مطلب رضایت داشتید؟

امتیاز کاربر: 4.55 ( 1 نتایج)

خواندنی های روز
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − سیزده =

دکمه بازگشت به بالا